Chrome flickering while DevTools is open

by NatashaRomanov   Last Updated August 13, 2019 19:04 PM

For a few months now, making me believe this is completely a Chrome update (Version 76.0.3809.100) that I just can't adjust, whenever I open DevTools, my production sites flicker. In the console, it appears that repeated requests to Google Fonts may be to blame. I can block the request, but then Chrome stops displaying half of my styles. So I can't develop in Chrome! enter image description here

Discontinuing use of Google Fonts is not really an option. Right now, just developing in FF is my answer, but then I miss webkit rendering issues until much later in the process (using emulators at that point).

Raleway has been used, but I don't think this has to do with rendering as I can see Raleway whenever I do use it. I've tried disabling cache in DevTools. My search in stackoverflow deals almost entirely with the font in question not appearing/loading - but my font does appear as it should.

The flickering Chrome only stops flickering when I Block Requests to Google Fonts.

And of course, just trying to find references to this issue is impossible because the search terms are just too broad. Any ideas? TIA I'd tag "Google Fonts" but I don't have a reputation to defend. But it should be tagged! :)



Related Questions


Updated April 17, 2015 21:01 PM

Updated December 29, 2016 08:01 AM

Updated September 15, 2017 10:04 AM

Updated August 18, 2015 18:01 PM

Updated September 10, 2018 14:04 PM